Авіакомпанія МАУ почала продаж квитків по лоу-кост тарифами

Для того, щоб залучити як можна більшу кількість пасажирів, найбільша українська авіакомпанія МАУ відкрила продаж квитків за цінами лоу-костерів.

Boeing-737-33R1

Найбільша українська авіакомпанія МАУ з метою максимально завантажити свої авіалайнери в період з жовтня 2018 року по лютий 2019 року, почала продавати квитки на внутрішні і міжнародні маршрути за цінами, як у лоу-костів.

Загострюється конкуренція на українському ринку пасажирських авіаперевезень і наближення осінньо-зимового періоду, коли пасажиропотік дещо зменшується, змушує багато традиційні авіакомпанії вдаватися до того, щоб істотно знижувати ціни на квитки.

На внутрішні рейси з Києва у Львів квитки туди і назад коштує всього 800 гривень. Якщо купувати квитки в Харків, Одесу, Херсон і Чернівці, то за квитки в обидві сторони доведеться заплатити 1000 гривень. Подорож в європейські міста, такі як: Рига, Варшава, Гельсінкі обійдеться в обидві сторони вже в 1500 гривень.

При цьому бронювання квитків за лоу-кост тарифом в зимовий пік перевезень з 21 грудня 2018 року по 13 січня 2019 не передбачено.

Крім цього, авіакомпанія МАУ відкрила промо-кампанію з переоформлення квитків, які вже куплені в економ-клас на квиток бізнес-класу. Квитки можна переоформити на внутрішні і міжнародні рейси, які будуть виконуватися до 9 грудня цього року.