У багатьох країнах відкриваються українські центри надання візових послуг

Протягом двох літніх місяців у багатьох країнах відкриються нові українські центри з надання візових послуг.

Іноземні громадяни, які висловили бажання приїхати в Україну по справах або як туристи, тепер зможуть без труднощів і зволікань оформити візи.

Виза фото

Протягом червня-липня в десятках країн будуть відкриватися нові візові центри. Працівники цих офісів будуть надавати широкий спектр послуг, які пов’язані з оформленням документів для в’їзду в Україну.

Інформація про початок роботи установи в тій чи іншій країні буде розміщена на сайтах українських посольств і консульств.

Всього за півтора місяця буде відкрито 56 візових центрів у багатьох країнах, серед яких: Алжир, Бангладеш, Гана, Єгипет, Індія, Китай, Філіппіни, Малайзія та інші.

При подачі заявки на отримання візи, іноземні громадяни зможуть вибрати відповідний формат для оформлення всіх документів.

Також їм буде надана можливість скористатися цілою низкою додаткових послуг, таких як: виготовлення фотографій, переклад та копіювання документів, оформлення полісів медичних страховок.

Основна функція відкриваються нових візових центрів полягає в тому, щоб вчасно, без затримок забезпечувати все необхідне супровід виготовлення документів і робота з клієнтами.

Приймати рішення про видачу віз, як і раніше будуть консули України відповідних закордонних дипломатичних установ.

Джерело: www.eurabota.ua