Українці їдуть, а інші люди до нас приїжджають

У 2017 році число іммігрантів, які приїхали в Україну збільшилася майже на 190 000 чоловік, якщо порівнювати аналогічний показник за 2014 рік, про це в інтерв’ю інформаційному агентству Голос UA повідомив економіст Олександр Охріменко.

экономист Александр Охрименко

В даний час більшість експертів заявляють про те, що з України буквально тікає неймовірно велика кількість людей, але, на думку експерта, це по більшій мірі хибне тлумачення статистичних даних. В реальності виходить, якраз з точністю до навпаки – це в Україну масово їдуть люди з інших країн.

«Про це мало говорять, але в Україні дійсно зростає кількість іноземних мігрантів», – заявив економіст, він доповнив, що Міграційна служба України опублікувала дані, які показують значне зростання порівняно з показниками трирічної давності, що склав в минулому році 190 тисяч осіб. Це доводить той факт, що іммігранти їдуть в Україну.

«Розмови про те, що з України тікають мільйони людей – це, швидше, міф. На заробітки дійсно їздять мільйони українців, тому що люди хочуть заробляти гідні гроші. Як тільки в Україні зарплата буде близько 500 євро, які бажають їздити на заробітки буде менше», – резюмував економіст.

eurabota.ua