В Україні буде працювати ще одна платіжна система

Про те, що всерйоз розглядають можливість виходу на український ринок, заявили в японській компанії JCB.

У Національному банку повідомили, що вже найближчим часом керівництво компанії JCB надасть необхідний пакет документів для того, щоб зареєструвати бізнес і почати діяльність в Україні. В НБУ підкреслюють, що JCB – найбільша платіжна система Японії, яка входить в п’ятірку найбільших компаній світу за кількістю випущених платіжних карт і обсягом операцій з оплати товарів і послуг. Керівництво компанії заявило, що дуже зацікавилося українським ринком, оскільки бачить позитивну динаміку зростання популярності серед українців безготівкових розрахунків, а це значить, що в Україні є великий потенціал для діяльності компанії.

У Нацбанку підкреслили, що готові оперативно розглянути та оформити дозвіл на роботу в Україні японської компанії, оскільки зацікавлені в створенні більш конкурентного середовища на ринку платіжних систем. На сьогоднішній день на українському ринку працюють дві найбільші платіжні системи Visa і MasterCard.

Нагадаємо, раніше ми писали про можливість українським громадянам, які працюють в Польщі, швидко відкрити рахунок в місцевих банках, керівництво яких обіцяє, що ця процедура скоро стане ще простіше.

Джерело: www.eurabota.ua

07.11.2018