Українці тепер зможуть запросто одержувати перекази з Європи

Тепер українські трудові мігранти отримали можливість легко переводити гроші з європейських країн своїм родинам в Україну, завдяки новому мобільному додатком.

мобильное приложение Fin.do

Для тих, хто працює в країнах Європейського союзу і користується послугами тамтешніх банків, щоб переводити гроші в Україну для підтримки своїх рідних і близьких, запуск нового мобільного додатку Fin.do стане чудовою новиною.

Додаток розроблено литовською компанією, в колективі працюють також і українські айтішники. Програма працює на передачу запитів користувачів для перекладу. Це означає, що гроші йдуть прямо, що значно прискорює процес.

Перевагою нової розробки для користувачів є те, що Fin.do виключає подвійну конвертацію під час проходження платежу, якщо воно йде не у валюті картки. Поки переклади можна робити з MasterCard, а робота з картами Visa стане доступна в наступному році.

Комісія за послуги складає всього півтора відсотка. На початковому етапі ліміт на день становить 70 євро, але вже скоро він буде збільшений до 500 євро в день для відправника, одержувача лімітів немає.

Додаток поки що працює на iOS, але вже в жовтні вийде версія і для Android.

Нагадаємо, що за заявою голови НБУ Якова Смолія, за 7 місяців 2018 року українські трудові мігранти переказали на батьківщину 6,3 мільярда доларів.