У Польщі туристи воліють їздити частіше, ніж в Швейцарії

 

Згідно оновлених статистичних даних, на сьогодні Польща лідер серед країн Центрально-Східної Європи за кількістю іноземних туристів.

Польша фото

Мандрівники з інших країн, в тому числі України, почали більше приїжджати до Польщі. За підсумками минулого року зафіксовано зростання числа мандрівників, без малого на 5 відсотків порівняно з 2016 роком. У загальній складності, в минулому році в Польщі побувало понад 18 мільйонів іноземних туристів.

Дані показують, що Польща займає лідируючі позиції в сфері туризму серед країн Центрально-Східної Європи. Кількість мандрівників набагато вище таких популярних напрямків як Португалія (11 мільйонів осіб), Швейцарія (11 мільйонів) і Норвегія (6 мільйонів).

Як зазначила представник Польської туристичної палати Єва Кубачик, таких результатів вдалося досягти за рахунок того, що «покращується інфраструктура – дороги, готелі. Як туристи, так і експерти, журналісти відзначають, що обслуговування клієнтів у Польщі – на європейському рівні».

Витрати іноземних мандрівників у Польщі поступово збільшуються, в середньому становлять 500 доларів на людину.

Раніше повідомлялося, що кількість українських туристів у Польщі за попередній рік суттєво зросло і становило 6 відсотків від загального числа мандрівників з інших країн.

Джерело: www.eurabota.ua