Люблін. Представники цих професій знайдуть роботу без проблем в 2018 році

Якщо ви шукаєте роботу або думаєте про її зміну – обов’язково перевірте ці дані! Ми знаємо, які робочі місця будуть найбільш затребувані на ринку праці! Ми проаналізували дані з Барометра працевлаштування в Любліні та воєводстві. Барометр «Заводи» – це звіт, підготовлений експертами з Провінційного бюро праці в Кракові для всієї Польщі список затребуваних або не затребуваних професій.

список востребованных профессий ЛюблинЛюблін затребувані професії: У наступному році в регіоні буде не вистачати зварників, пекарів та водіїв вантажних автомобілів та тягачів). У представників цих професій не буде проблем з пошуком роботи. У представників професій соціології і для фахівців у галузі соціально-економічних досліджень, можуть виникнути проблеми з пошуком роботи у наступному році. Тут найбільш постраждають професії, серед яких: культурні аніматори і організатори заходів, філософи, історики, політологи та культурні дослідники, а також вчителі початкової освіти.

У Любельському воєводстві в 2018 році також буде не вистачати: працівників на діагностику автомобілів, перукарів, водіїв автобусів і вантажівок, менеджерів сайтів і косметологів. Те ж саме відноситься до кухарям, логопедам і професійним вчителям. За прогнозами, у наступному році можуть легко буде знайти роботу механіка земляного обладнання, медсестри і акушерки, незалежного бухгалтера, зварювальника.

У представників таких професій, як: економісти, філологи, перекладачі, філософи, історики, політологи і вчені культури, вчителі-універсали можуть виникнути проблеми з пошуком роботи через більш низького попиту на них, і більшого числа кандидатів, бажаючих зайнятися такою роботою.

З схожими проблемами доведеться зіткнутися: садівникам і фермерам, педагогам, працівникам туристичних агентств і туроператорів, а також виробникам.

Пропонуємо, добре ознайомитися з вакансіями, розміщеними у нас на сайті https://www.eurabota.ua/jobs-in/poland/jobs-offered і проаналізувати, на які вакансії слід претендувати, а які ні.