У Кварталі червоних ліхтарів в Амстердамі туристам потрібно буде дотримуватися нових правил

Влада Амстердама прийняли нові правила для туристичних груп, які відвідують знаменитий Квартал червоних ліхтарів, повідомляє Euronews.

Квартал красных фонарей

Починаючи з квітня цього року під час екскурсії по Кварталу червоних ліхтарів у Амстердамі, туристи не повинні дивитися в вікна і фотографувати знаходяться за ними жінок. Якщо група, що складається мінімум з п’яти чоловік, захоче нанести візит до працівниць секс-індустрії, то їм треба буде отримати спеціальний дозвіл у мерії.

Після 11 години вечора туристичним групам заборонено відвідування Кварталу, також не можна довго перебувати в людних місцях скупчення людей, наприклад: мости або входи в магазин. Під час екскурсії туристи не повинні кричати, розпивати алкогольні напої або приймати наркотики. Перед початком екскурсії гіди обов’язково розповідають про шанобливе ставлення до місцевих жителів, бізнесменам і працівників секс-індустрії.

Якщо правила будуть порушені, то відповідальність за це несе керівник групи. Для незалежних гідів розмір штрафу становить 190 євро, екскурсоводи з акредитацією туристичної компанії будуть штрафуватися на 950 євро. Якщо інцидент відбувається з групами більше трьох разів, то його позбавляють ліцензії.

Число бажаючих відвідати знаменитий район з кожним роком збільшується, тому влада Амстердама змушені піти на жорсткість заходів, щоб упорядкувати проведення екскурсій в цьому районі.

В Де-Валлене, районі, де знаходиться Квартал червоних ліхтарів, проживає понад 3 000 місцевих жителів і розташовано близько 400 фірм, що надають всім бажаючим секс-послуги. Щорічно цей район відвідує понад 200 тисяч туристів.

Джерело www.eurabota.ua