Ізраїль зруйнував 14-поверхову будівлю в секторі Газа (ВІДЕО)

“Ізраїльські авіаудари частково зруйнували найвищий будинок в секторі Газа”,- повідомили Associated Press і DPA. Як повідомляє «24 години», 14-поверхова будівля використовувалася екстремістськими рухами ХАМАС і Ісламський джихад.

Обвалення транслювалося по ізраїльському телебаченню. Коментатори передбачали, що екстремісти Гази дадуть відповідь ракетним ударом.

“Минулої ночі ХАМАС випустив десятки ракет по Тель-Авіву після того, як повітряні удари Ізраїлю зруйнували ще одну високу будівлю в Газі,” – нагадує AP.

“Сьогодні рух ХАМАС оголосив, що він випустив ще 130 ракет по території Ізраїлю у відповідь на ізраїльські удари”, – повідомляє AFP. Обстрілу піддалися три ізраїльських міста, в тому числі Тель-Авів.

Шестирічний хлопчик помер сьогодні вночі в ізраїльському місті Сдерот і став сьомою жертвою масованого ракетного обстрілу з Газа.

“Американські авіакомпанії United Airlines, Delta Airlines і American Airlines скасували свої рейси в Тель-Авів на сьогодні і завтра”, – повідомляє Reuters з посиланням на спеціалізований сайт FlightWare.

Ізраїль ввів комендантську годину в місті Лод, який в останні дні став ареною зіткнень. З 20.00 за місцевим часом поліція забороняє людям в’їзд в місто, а жителям виходити з дому, а також збирання людей в громадських місцях. Протягом двох ночей в Лод проходили жорстокі акції протесту, які переросли в насильство. Були підпалені десятки автомобілів, підпалена синагога, а протестувальники араби зіткнулися з поліцією.