Франція вводить карантин для прибуваючих з Іспанії та Великобританії

“Франція вводить двотижневий карантин для всіх пасажирів, що прибувають з Великобританії та Іспанії. Цей захід є відповіддю на аналогічні вимоги обох країн щодо громадян Франції”, – пише 24 Chassa.

“Наказ також поширюється на пасажирів з інших європейських країн, влада яких ввела односторонній 14-денний карантин”, – заявило міністерство внутрішніх справ Франції. Вимога поширюється на тих, хто прибуває літаком з Іспанії з сьогоднішнього дня.

Для тих, хто прибуває з Великобританії, французький карантин вступить в силу з дня його вступу в силу і оголошення британським урядом. Вчора міністр внутрішніх справ Великобританії Прити Патель заявила, що з 8 червня буде введений обов’язковий 14-денний карантин для майже всіх іноземців, які прибувають.

Франція також оголосила, що з сьогоднішнього дня вона відновить релігійні служби та збори. Місця віросповідання повинні відповідати загальним правилам фізичного дистанціювання і іншим санітарним заходам. Число віруючих повинно бути обмежено, і вони повинні носити маску і дезінфікувати свої руки.