Лоу-костер Ryanair почав продавати квитки на прямі рейси з Києва на Мальту

Невелика авіакомпанія Air Malta скористалася можливістю, щоб розширити число своїх потенційних клієнтів. З цією метою нещодавно було підписано угоду з найбільшим європейським лоу-костерів Ryanair.

lou-koster-ryanair-nachal-prodavat-bilety-na-pryamye-reysy-iz-kieva-na-maltu

Завдяки цій угоді гігант пасажирських авіаперевезень надає можливість авіакомпанії Air Malta продавати квитки на своєму сайті по двом десяткам різних маршрутів, у тому числі і по маршруту між Києвом і Мальтою, яка є одним з найбільших туристичних центрів Євросоюзу, тим більше, що подорожувати в цю країну українці можуть без віз, використовуючи лише біометричний паспорт.

Враховуючи, що клієнтами сайту з продажу квитків авіакомпанії Ryanair щорічно стають понад ста мільйонів людина, Air Malta завжди буде у виграші, включаючи і українських пасажирів, які вже через місяць зможуть користуватися послугами Ryanair. Найбільший лоу-багаття починає регулярні польоти з аеропортів Бориспіль і Львів.

Авіакомпанія Air Malta відновила польоти за маршрутом Київ-Мальта 19 червня 2018 року. Рейси виконуються один раз в тиждень по вівторках з аеропорту Бориспіль.