Безкоштовний навчальний курс Google для українців

Розпочався запис на програму “Уміння та навички для майбутнього”, яка проводиться Google у співпраці з Варшавською школою економіки. Українці можуть скористатися безкоштовним навчальним курсом на тему онлайн-маркетингу, який допоможе отримати нові вміння та навички, змінити напрямок професійної кар’єри або знайти роботу в новій галузі.

Курс буде доступний онлайн українською мовою, можна взяти в ньому участь з будь-якого місця та у будь-який зручний час. Запис триває до 13 травня 2022 року на сайті www.ua.skillsoftomorrow.pl.

Програма «Уміння та навички для майбутнього» — це ініціатива Google для молодих людей віком від 18 до 30 років, у тому числі тих, хто приїхав з України до Польщі. Вона адресована як особам, які вже мають професійний досвід, так і початківцям, які хотіли б зробити свої перші кроки у сфері електронного маркетингу.

Навчальний курс нагадуватиме інтенсивну програму післядипломного навчання, однак він повністю зосереджуватиметься на практичних знаннях.

Його онлайн-формула дозволить учасникам закінчити курс у будь-який зручний момент та поєднувати його з домашніми обов’язками, вихованням дітей чи іншою роботою протягом дня.

Крім того, нові цифрові навички — це не лише шанс працевлаштуватись у Польщі, а й можливість допомогти українським компаніям у майбутньому у відновленні української економіки.

Програма «Уміння та навички для майбутнього» складається з:

  • 50 годин навчальних матеріалів;
  • доступу до 30 тренерів (експертів компанії Google, Варшавської школи економіки (SGH) та практик ринку);
  • доступу до активної спільноти учасників та тренерів.

Учасники докладно ознайомляться із шістьма тематичними блоками:

  • основи менеджменту та бізнесу;
  • основи онлайн-маркетингу;
  • використання даних для оптимізації бізнесу;
  • перфоманс-маркетинг практично;
  • технологічні аспекти ведення бізнесу у мережі;
  • хмарні інструменти в бізнесі та маркетингу.

Участь у навчальному курсі є абсолютно безкоштовною. Запис проводиться до 13 травня 2022 року, а сам курс почнеться 16 травня 2022 року і триватиме до 11 липня 2022 року. Кількість місць обмежена. Докладніша інформація та запис на курс на сайті програми: www.ua.skillsoftomorrow.pl.

Джерело: https://t.me/bezhenciDnepra