Стало відомо, коли саме Єгипет почне видавати електронні візи

Уряд Єгипту майже готова повністю перейти на систему видачі електронних віз. Так, документи нового типу почнуть видавати вже з 1 червня 2017 року.

Зазначимо, що з початку літа отримати візу в Єгипет можна буде не тільки по прибуттю в країну, але і в будь-якій іншій точці світу.

visa-egypt-450x265

Оформити та оплатити візу можна заздалегідь через спеціальну інтернет-систему, яка значно прискорює процес одержання документа, а також проходження візового контролю.

Влада Єгипту сподіваються, що з запуском нової системи вдасться розвантажити місцеві органи безпеки і полегшити в’їзд в країну іноземним туристам.

Для оформлення електронної візи туристи необхідно подати заяву на отримання візи в онлайн-системі і отримати відповідний штрих-код. Після того, як видача візи буде підтверджена єгипетськими властями, копія документа буде відправлено на електронну адресу іноземного громадянина.

Вартість оформлення візи у даний момент залишається незмінною. Нагадаємо, що в даний момент туристична віза на 30 днів обійдеться українському громадянину в 15-25 доларів.