Можливості працевлаштування для українців у Єгипті

Більшість з нас, коли чують щось про Єгипет, то в першу чергу представляють відпочинок на морському курорті і піраміди. Хочеться поїхати і провести відпустку в цій цікавій країні. Єгипет є одним з найпопулярніших туристичних напрямків у світі, потік відпочиваючих і мандрівників не зменшується протягом цілого року. Туристичний сектор економіки приносить величезні доходи і, звичайно ж, потребує великої кількості працівників різних професій.

работа в Египте для украинцевДля українців, які хочуть працювати за кордоном у сфері туризму, Єгипет особливо останні кілька років, став одним з найбільш оптимальних варіантів працевлаштування з можливістю добре заробити. Наприклад, в таких великих курортних містах, як Хургада і Шарм Ель Шейх іноземці мають можливість влаштуватися на роботу в готель або турфірму на наступні позиції: готельний гід, співробітник офісу фірми (спеціаліст по роботі з претензіями або відділу бронювання), гестрелейшн в готелі (співробітник, який вирішує будь-які питання і проблемні ситуації, які виникли у гостя готелю).

Будь-яку інформацію, пов’язану з працевлаштуванням в готелях Єгипту і підходящі вакансії можна знайти на www.eurabota.ua