Онлайн-сервіс TransferGo набирає популярність серед українців

Український ринок грошових переказів – один з найбільш динамічних в світі.

Спосіб переказу грошей через Інтернет останнім часом набирає все більшої популярності серед українців. Простота використання і надійне функціонування системи – основні аргументи для наших співгромадян, які працюють за кордоном і регулярно переводять гроші своїм рідним і близьким в Україні.

Згідно даних компанії TransferGo, яка займається міжнародними грошовими переказами в онлайн-режимі, протягом 2018 року в Україні за допомогою сервісу зроблено 350 тисяч переказів грошей. В цілому українськими громадянами з-за кордону було перераховано 70 мільйонів євро. Динаміка зростання вражає: у 2018 році сума переказів в Україну була у вісім разів більша, ніж у 2017 році.

У поширеному прес-релізі компанії наголошується, що «на сьогодні понад 110 тисяч українських громадян є клієнтами TransferGo. Велика частина з них – це трудові мігранти в країнах Європейського союзу. Загальна кількість користувачів сервісу в світі складає 900 тисяч людей».

Онлайн-сервіс TransferGo надає можливість здійснювати платежі в 47 країнах Європи, Азії, США, Канади і Латинської Америки.

Нагадаємо, раніше ми писали про новий сервіс iPay.ua, який дозволяє робити грошові перекази через Інтернет власникам карток MasterCard.