Київ стає популярним серед туристів з Європи

Найбільше число туристів приїжджає до Києва з європейських країн.

Столиця України з кожним роком стає все більш популярною серед іноземних туристів. Найбільше число мандрівників приїжджає до Києва з країн Європи. Також серед країн, громадяни яких найчастіше приїжджають в Україну – Ізраїль і США.

Глава Управління туризму та промоцій Київської міської держадміністрації Антон Тараненко розповів, що «дуже динамічно розвиваються напрямки по Азії, країнам Близького і Далекого Сходу».

За даними, які озвучив А. Тараненко, в цілому кількість іноземних туристів, які протягом 2018 року приїжджали помилуватися красотами Києва, склала 1 мільйон 930 тисяч осіб.

Крім цього, стабільно зростає кількість внутрішніх туристів, яких за минулий рік в Управлінні туризму Києва нарахували близько трьох мільйонів.

На думку чиновника київської адміністрації, збільшення чисельності туристів, які приїжджають до Києва з усього світу, обумовлений вдалим і активним просуванням Києва, збільшенням прямих авіарейсів, лібералізацією візового режиму, а також розвитком туризму, який пов’язаний із масштабними культурними і спортивними подіями.

Нагадаємо, раніше ми писали про спеціалізовану туристичну міжнародну виставку The New York Times Travel show, де був представлений туристичний потенціал карпатського регіону України.