Пасажирські авіаперевезення в 2018 році збільшаться на третину

Дані про очікуване зростання авіаперевезень опублікував на своїй сторінці в Facebook міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

Владимир Омелян фото

У повідомленні високопоставлений чиновник підкреслив, що тенденція зростання кількості пасажирів, які користуються послугами українських і зарубіжних авіакомпаній спостерігається, починаючи з 2016 року. Два роки поспіль кількість пасажирів, які літали на внутрішніх і міжнародних рейсах, стабільно збільшувалася на 30%. При цьому Володимир Омелян зазначив, що «кількість туристів, що користуються послугами чартерної авіації, зросла з 2015 року більш ніж удвічі, до майже 4 мільйонів пасажирів».

Також міністр інфраструктури підкреслив, що згідно з новими статистичними даними, на вітчизняному ринку пасажирських авіаперевезень тільки 7% регулярних та чартерних рейсів українських авіакомпаній виконуються з суттєвими затримками. За підсумками 2017 року на європейському і світовому ринку пасажирських авіаперевезень також зафіксовано зростання, який склав 8 і 4% відповідно.

Джерело: www.eurabota.ua