Пасажир з коронавірусів помер в польоті

“Панікуючі пасажири, що сиділи в різних частинах переповненого салону, знімали, як перед ними розгорталася драма, в якій лікарі намагалися оживити пасажира в літаку. Він був оголошений мертвим невдовзі після аварійної посадки в Новому Орлеані”,- повідомляє Mail Online.

Медики, які прибули на борт після приземлення літака, намагалися врятувати чоловіка, в той час, як його дружина розповіла, що минулого тижня у нього з’явилися симптоми COVID-19: втрата смаку і запаху.

До жаху пасажирів, що сиділи поруч з чоловіком, він сів у літак тремтячим, спітнілим і важко дихаючим. У повітрі його стан різко погіршився, і пілот вирішив здійснити аварійну посадку, щоб чоловікові було надано медичну допомогу. Через годину після приземлення пасажир на сидіння 28D перестав дихати.

Пасажири фатального рейсу висловили розчарування авіакомпанією в соціальних мережах. «Можу я запитати, як ви, хлопці, дозволили ковід-позитивному чоловікові полетіти вчора ввечері?» – запитує жінка.

Інша жінка на ім’я Шей також негативно відгукнулася в Твіттері про United Airlines, звинувачуючи співробітників компанії в тому, що вони не перевіряють пасажирів перед посадкою. “United, чому б вам не перевірити нашу температуру, перш, ніж прийняти на борт?» – написала вона в Твіттері. «Я питаю у сім’ї цієї людини: чому ви не відвезли його до лікарні і дозволили сісти в літак, знаючи, що він хворий? »

“Пасажир перед польотом заповнив форму, в якій вказувалося, що у нього не було позитивного результату тесту на COVID-19, і що у нього немає симптомів захворювання, викликаного новим коронавірусом”, – повідомила авіакомпанія. «Очевидно, пасажир дав невірну інформацію», – сказали представники United Airlines.