Гончаренко подав у Раду свій законопроект про заборону смартфонів в школі

Народний депутат від фракції «Європейська солідарність» подав до Верховної Ради України законопроект про заборону смартфонів в школах під час навчального процесу.

Посилаючись на пост політика в соціальній мережі Facebook можна відзначити, що Олексій вважає шкоду смартфонів куди більш вагомою чім користь в навчанні підростаючого покоління. Гончаренко зазначає, що сучасні гаджети відкривають доступ до колосальної кількості інформації, а з нею ще й доступ до ігор і соціальних мереж, які так легко відволікають від процесу навчання. Також  «зависання» в смартфоні дає велике навантаження на зір, що згодом створює малорухливий спосіб життя і замкнутість особистості, які загрожують скороченню спілкування між однолітками та батьками. І крім цього всього найчастіше дає доступ до інтернет-Буллінгу.

Варто нагадати, що такий закон діє у Франції, Греції та деяких штатах Америки. За думки політика, цей закон допоможе підштовхнути підростаюче покоління до припинення цькування в інтернеті та навчитися живому спілкуванню один з одним. А найголовніше допоможе зосередити увагу на навчанні.

Варто ще відзначити, що згідно з даними сайту Верховної Ради України законопроект No2792 надійде на розгляд до парламенту 22 січня, але сам текст ще не опублікували.