Польська мережа супермаркетів Biedronka кличе до себе на роботу українців

Найбільша торговельна мережа в Польщі, Biedronka, закликає на роботу іноземців. В деяких магазинах мережі з’явилися пропозиції про роботу на українській мові. На них написано: «Працевлаштуємо продавця-касира».

Сеть супермаркотов Бедронка приглашение украинцев на работу

Представники профспілки NSZZ Solidarno?? ’80, опублікували в інтернеті інформацію, що керівництво мережі Biedronka пропонує українцям роботу на посаді продавця-касира без випробувального терміну. Потенційним працівникам з України пропонують: конкурентоспроможну винагороду, річний бонус, коригування робочого часу на потреби співробітника, програму кредитування та підтримки, а також забезпечення догляду за дітьми в робочий час.

Обов’язки працівників магазину, будуть складатися в обслуговуванні клієнтів, роботи з продуктами і товарами, а також зміст магазину в чистому вигляді.

За останні десять місяців у торгівельній сфері в Польщі, почало працювати дуже багато українців. Це пов’язано зі змінами на ринку праці, по-перше, низький рівень безробіття, по-друге, скорочення чисельності населення в Польщі. Магазини змушені боротися за співробітника, ефективним способом, на думку керівництва магазину, є підвищення заробітної плати.

В цьому році в Польщі на законних підставах може працювати навіть до 3 мільйонів українців. В минулому році два мільйони людей з України працювали таким чином. Тому і не дивно, що Biedronka, один з найбільших роботодавців у Польщі, оголосила про прийом на роботу українців.

Джерело: www.eurabota.ua