Ірландський лоукостер оголосив про ціни на свої рейси з України

Після виходу на український ринок пасажирських авіаперевезень авіакомпанії Ryanair, стало відомо, скільки коштуватимуть квитки. Ціни стартують від 20 євро.

Билет авиакомпании Ryanair

На прес-конференції, яка відбулася в аеропорту Бориспіль, генеральний директор авіакомпанії Ryanair повідомив, що ті, хто встигне придбати квитки до 26 березня, заплатять лише 10 євро. «Більше ста місць ми будемо продавати по 9,99 євро. Але ви повинні встигнути купити їх до 26 березня», – заявив Майкл о’лірі.

За словами топ-менеджера компанії, ціна 20 євро в середньому в два рази нижче, ніж у конкурентів. «Вчора ми порівняли мінімальні ціни на сайтах перевізників, які літають до Варшави. У Wizz Air було 41 євро, МАУ – 37 євро, Ryanair – 19,99 євро», – сказав о’лірі.

Очевидно, здорове конкурентне середовище сприятиме зниженню цін і в інших авіаперевізників, які працюють на українському ринку. В першу чергу виграють пасажири, які зможуть дешево літати за кордон.

Ryanair почне виконання регулярних рейсів восени, до цього часу повинна бути проведена вся підготовча робота, набрані працівники. З Києва рейси будуть виконуватися в Братиславу, Барселону, Гданськ, Краків, Лондон, Познань, Варшаву, Вільнюс. Також з львівського аеропорту намічені постійні рейси в Дюссельдорф, Кракова, Лондона, Варшави.

Ірландський бюджетний авіаперевізник зайшов в Україну з другої спроби, перша закінчилася невдачею влітку минулого року, коли не змогли домовитися з керівництвом аеропорту Бориспіль про умови роботи на українському ринку. Для пошуку компромісного рішення знадобилося ще півроку.

Джерело: www.eurabota.ua