Завантаження авіалайнерів Wizz Air наближається до 100 відсотків

 

Популярний угорська лоу-костер днями озвучив на скільки відсотків в середньому завантажені авіалайнери на всіх рейсах, які виконуються авіакомпанією.

Авиаперевозчик Wizzair фото

Як повідомили в адміністрації угорської лоу-костера Wizz Air, завантаження літаків на всіх маршрутах постійно збільшується. За підсумками серпня 2018 року заповнюваність авіалайнерів перевізника склала без малого 97 відсотків. Зафіксований невеликий, але все-таки зростання – на 0,2 відсотків, якщо порівнювати показники торішнього серпня.

Таке невелике збільшення заповнюваності місць на рейсах, серед іншого, дало суттєве зростання пасажиропотоку, який склав більше 20 відсотків. У числовому вираженні – кількість перевезених за період з серпня 2017 року по серпень 2018 року пасажирів склала майже 3,5 мільйона осіб.

Також, такий великий зростання пасажиропотоку був забезпечений збільшенням числа місць, які надаються до послуг пасажирів, їх число зросло на 20 відсотків.

При цьому, в серпні Wizz Air значно розширила маршрутну мережу, збільшивши на 20 кількість виконуваних регулярних рейсів, п’ять з них будуть виконуватися з аеропортів Києва та Львова.

Джерело: www.eurabota.ua