Ryanair планує виконувати рейси не тільки з Києва та Львова

На сьогоднішній день ірландська авіакомпанія веде переговори з 5 українськими аеропортами про виконання рейсів, починаючи з літа 2019 року.

 Ирландская авиакомпания Ryanair

Виконавчий директор Ryanair Майкл о’лірі в інтерв’ю «Української туристичної газети» повідомив, що в списку можливих маршрутів точно є Одеса, яка є одним з найбільших туристичних центрів в Україні, що цікаво авіаперевізнику з точки зору великого і стабільного пасажиропотоку, особливо в літній сезон.

«Зараз ми ведемо переговори з ще п’ятьма українськими містами – можливо, вже наступного літа ми відкриємо туди свої польоти. Я думаю, ми будемо розвиватися в Україні дуже агресивно і швидко нарощувати темпи своєї присутності на ринку», – розповів представник лоукостера, із застереженням, що поки що пріоритетним напрямком для компанії є Київ.

В кінці квітня оновлено розклад майбутніх рейсів з аеропорту Бориспіль. По всій видимості, було досягнуто компромісне рішення між керівництвом лоукостера і транспортного підприємства в досить складному і суперечливому питанні отримання слотів, з-за якого виникали труднощі з початком діяльності Ryanair в Україні.

Джерело: www.eurabota.ua