Ryanair почне виконувати польоти з України раніше наміченого терміну

Найбільша авіакомпанія-лоукостер Європи Ryanair почне виконувати польоти з України раніше наміченого терміну, про це повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Министр инфраструктуры Владимир Омелян

До початку липня будуть остаточно узгоджені слоти між аеропортом «Бориспіль» і найбільшим авиалоукостером Європи Ryanair. Поки ще не підтверджені плани польотів.

Вихід на український ринок пасажирських авіаперевезень ірландської авіакомпанії Ryanair – подія неординарна, тим більше, якщо воно відбудеться раніше наміченого терміну.

Один з керівників бориспільського аеропорту Євген Дихне зазначив, що «вже погоджена і підтверджена велика частина слотів на час, який було запропоновано авіакомпанією. Є кілька часових інтервалів, які викликають складності, за ним запропоновано зміщення в межах години. Сподіваюся, що найближчим часом завершимо узгодження».

Поряд з цим міністр Омелян завив, що «перші рейси компанії Ryanair відбутися навіть раніше, ніж анонсувалося. Планували на кінець жовтня, а перший політ в Берлін з Києва відбудеться у вересні».

Більше того, міністр заявив, що ведеться активна робота над тим, щоб ще як мінімум дві лоукост-компанії здійснювали польоти. Але для цього потрібна українська реєстрація, по меншій мірі, щоб це була дочка відомої світової компанії».

Також він підкреслив, що в ситуації, коли в стислі терміни створена і вже почала продаж квитків на регулярні міжнародні та внутрішні рейси перша українська лоукост-авіакомпанія SkyUp і через кілька місяців почне виконувати польоти Ryanair, інші авіакомпанії змушені реагувати істотним зниженням цін на квитки.

Джерело: www.eurabota.ua