Великі підприємства в Китаї відновили роботу на 100%

Великі китайські компанії відновили свою діяльність в результаті успішної боротьби з новою епідемією коронавіруса. Про це сьогодні заявив офіційний представник Держстату Мао Шеньюнь.

«Об’єктивно кажучи, процес відновлення китайського бізнесу був успішним, причому великі компанії відновили роботу на 100 відсотків. Дрібні і середні торгові організації також зараз знаходяться в кращому становищі, ніж очікувалося. Темпи відновлення перевищують 80 відсотків “, – сказав Мао Шеньюнь на прес-конференції.

“Компанії повинні вирішити безліч проблем, тому на наступному етапі ми приймемо більш інтенсивні стратегічні заходи, які будуть носити більш цілеспрямований характер”, – додав представник китайської статистики.

Згідно з офіційними даними за весь період поширення коронавіруса в материковому Китаї, видужала 94,6 відсотка інфікованих, в тому числі 52 людини за останні 24 години. Число інфікованих з грудня 2019 року перевищило 82 300 осіб, а офіційне число загиблих становить 4%. ТАСС повідомляє, що в Китаї загинуло понад 3 300 осіб.