Українських туристів все більше приваблює екзотичний Таїланд

 

Українські громадяни стали більш активно подорожувати не тільки в країни Європейського союзу, але і в такі далекі та екзотичні країни, як Таїланд.

Таиланд фото

Як прогнозують в Туристичному управлінні Таїланду, кількість туристів з України в 2018 році рекордно збільшиться. Зростання турпотоку порівняно з 2017 роком очікується на рівні 15 відсотків. У числовому вимірі – це складе до 70 тисяч осіб.

Вже в 2017 році українські мандрівники активно відвідували далекий Таїланд. За минулий рік у загальній складності в екзотичній для українських громадян країні побувало 64 тисячі туристів. Цей показник дозволив вийти Україні на друге місце серед країн Східної Європи за кількістю поїздок у Таїланд. Більш активними мандрівниками виявилися наші сусіди – поляки. Але українські мандрівники тримають першість серед усіх країн світу за тривалістю поїздок до Таїланду в якості туристів. У минулому році одна поїздка українського туриста в середньому становила 22 дні.

У загальній складності Таїланд відвідало понад 35 мільйонів туристів зі всього світу, що дало можливість туристичному сектору економіки заробити майже 58 мільярдів доларів США. Таким чином, за доходами від туризму ця азіатська країна займає четверте місце у світі після США, Іспанії та Франції.

Раніше повідомлялося, що для української туристичної галузі цей рік може стати рекордним за кількістю прибулих в країну мандрівників з різних країн світу.

Джерело: www.eurabota.ua