VMRO-DPMNE і партнери об’єднують зусилля в коаліції «Оновлення для Македонії»

За повідомленням МВС, лідер VMRO-DPMNE Крістіан Мікоскі і лідери 15 невеликих партій підписали сьогодні в Скоп’є угоду про створення Македонської коаліції за нові вибори.

Після підписання документа Міцкоскі заявив, що це найбільша коаліція, яка «переможе на дострокових парламентських виборах 12 квітня і сформує майбутній уряд».

Він сказав, що партнери по коаліції зібралися разом, щоб поділитися спільною ідеєю, цінностями і принципами, в які вони вірять. За словами Мікоскі, назва коаліції вказує на те, що країна потребує модернізації, повідомляє BTA.

Лідер опозиції обіцяв не тільки критикувати, але і пропонувати рішення. За його словами, коаліція буде працювати над підвищенням зарплат і пенсій, введенням 8-відсоткового єдиного податку, залученням іноземних і місцевих інвестицій на суму не менше 4 мільярдів євро, боротьбою з корупцією.

Мікоскі сказав, що коаліція об’єднує македонців, турків, циганів, сербів, влахов, боснійців, представників середнього класу, робітників, фермерів.

«В ім’я поновлення я закликаю інших громадян, в тому числі албанців, підтримати підвищення рівня життя, фінансів, економіки та майбутнього», – сказав Мікоскі.