Wizz Air надасть 1,8 мільйона квитків для українців

Лоукостер Wizz Air заявив, що його літаки будуть літати з ще одного українського міста – Харкова. Крім того, літаки компанії повернутися у Львів – аеропорт імені Данила Галицького.

Wizz Air заявил, что его самолеты будут летать из – Харькова

Представники найбільшого угорського лоукосту підтвердили інформацію про прийдешнє початку роботи літаків компанії у «східній столиці України» в 2018 році. Також перевізник повернутися у Львів, з якого повітряні судна будуть злітати в трьох різних напрямках.

Так, з 26 березня і 21 травня наступного року літаки Wizz Air будуть літати зі Львова в Катовіце і Дортмунд, відповідно. Крім того, рейси будуть здійснюватися і до Гданська. Купити квитки на дані маршрути можна буде починаючи з позначки 719 гривень.

Літаки Wizz Air «пропишуться» і в Харкові. Від туди будуть здійснюватися рейси в німецький Дортмунд. Ціна квитка на цей маршрут починаються від 869 гривень.

У прес-службі найбільшого лоукостера відзначили, що всього в 2018 році пасажирам з України буде представлено 1,8 мільйонів посадочних місць. Крім того, компанія має намір додати ще 11 маршрутів з Києва.

Нагадаємо, що якщо вам потрібна робота за кордоном, то портал www.eurabota.ua – для вас! Радимо звернути увагу на розділ “Робота в США“, де доступні сотні нових вакансій.