В отеле Швеции за отказ от соцсетей можно переночевать бесплатно

Відмовившись на добу від використання своїх мобільних пристроїв, в одному шведському готелі можна переночувати абсолютно безкоштовно.

Власники готелю Bellora в шведському місті Ґетеборг проводять активну підготовку до Дня Валентина. Спеціально до свята всіх закоханих в готелі буде проходити акція під назвою – Check Out Suite. Для тих, хто під час проживання в номерах готелю 14 лютого повністю відмовиться від Інтернету і ні разу не зайде в будь-яку соціальну мережу, за ночівлю нічого не треба буде платити.

Власники готелю ініціювали таку цікаву і незвичайну акцію з однією метою –спонукати людей хоч на один день вийти з віртуального світу. Згадати, що вони живуть в реальному світі, де можна спілкуватися не тільки через соціальні мережі, а з тими, хто знаходиться поруч.

Максимальна ціна за номер зі сніданком в готелі становить 2 400 шведських крон (265 доларів). Ціна буде зменшуватися в залежності від проведеного часу в Інтернеті і соціальних мережах. У всіх номерах готелю будуть встановлені спеціальні прилади, які зафіксують скільки часу мобільні пристрої постояльців були підключені до мережі Wi-Fi. Якщо гості за час перебування в готелі 14 лютого не будуть користуватися своїми смартфонами, планшетами або ноутбуками жодної хвилини, ночівля для них буде повністю безкоштовною.

«Наша ініціатива спрямована на поліпшення цифрового здоров’я, а також винагороду сімей, яким вдається триматися подалі від своїх мобільних пристроїв», – резюмують в шведському готелі.

Нагадаємо, раніше ми писали про новий рекорд відвідуваності українцями Туреччини. За підсумками 2018 року в Туреччині побувало 1,35 мільйона українських туристів.