Рейтинг міст США які найкращим чином підходять для життя іммігрантів

Сполучені Штати Америки – країна, яка є лідером серед бажаючих поїхати на роботу, а в перспективі залишитися жити, навіть незважаючи на деякі обмеження, які вводяться в останні місяці президентською адміністрацією Дональда Трампа.администрация президента Америки

Величезна країна має різні умови в кожному штаті для роботи і життя, тому природно, що кожен рік збираються та аналізуються статистичні дані, які показують в якому місті найкращі умови для життя і роботи тих, які приїхали з інших країн. Лідерами рейтингу в цьому році стали: Сан-Франциско, Чикаго і Нью-Йорк. Список спільно становили Комісія імміграції в Нью-Йорку і служба грошових переказів TransferWise.

Для того, щоб визначити місця в рейтингу використовувалися дев’ять критеріїв. Порівнювали умови життя і роботи приїхали з інших країн спеціалістів у п’ятдесяти американських містах. Лідерство Сан-Франциско забезпечила доступна система громадського міського транспорту і вищої освіти, в ньому працює Управління у справах громадянського суспільства та іммігрантів, мерія проводить роботу по забезпеченню доступного житла, впровадження програми дозволило істотно знизити орендну плату і вартість житла.

Для тих, хто зацікавлений в роботі, знайти потрібну інформацію можна на www.eurabota.ua.