Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан виграв вибори на антимиграционной риторики

Третій захід у владу Віктора Орбана у чому вдався на використанні антимиграционной риторики.

Премьер-министр Венгрии Виктор Орбан фото

«Ми створили для себе можливість захистити Угорщину», – сказав Орбан після приголомшливої перемоги у недільному голосуванні.

Співробітник правлячої партії «Фідес» Орбана заявив в понеділок, що законодавці з популістської правої групи, як очікується, схвалять законопроект, спрямований проти захисників біженців.

Орбан стверджує, що опозиція, співпрацюючи з Організацією Об’єднаних Націй, Європейським союзом і багатим філантропом Джорджем Соросом, хоче наповнити Угорщину в основному мусульманськими мігрантами, погрожуючи її безпеки та християнської ідентичності.

Нові закони можуть дуже ускладнити роботу груп з прохачами притулку для продовження своєї діяльності в Угорщині. Відповідно до уряду Орбана, Угорщина повергнется в хаос, якщо вона стане країною-іммігрантом», такої, як Франція або Бельгія.

«Найбільшу загрозу для всіх складають мільйони іммігрантів, що приїжджають з півдня, а лідери Європи … не мають наміру захищати кордони».

Обмеження Орбана на неурядові організації також засновано на його переконанні, що тільки обрані політики мають право брати участь в політиці.

«Я вважаю, що уряд зробить все можливе, щоб звести до мінімуму вплив», – сказала виконавчий директор HCLU, організації, що допомагає біженцям, Стефанія Капрончай.

Джерело: www.eurabota.ua