Програма Camp America для іноземних студентів

Учасникам програми Camp America надається віза на 4 місяці.

Для іноземних студентів, які планують провести літні канікули цікаво, з користю, при цьому ще й заробити пристойну суму грошей, підійде спеціальна міжнародна програма американського уряду Camp America.

На сьогоднішній день набір бажаючих взяти участь в програмі влітку 2019 року триває. Учасники Camp America отримують візу J-1, з якою можуть перебувати в Сполучених Штатах протягом чотирьох місяців.

Але є одна важлива умова: перш, ніж відправитися в «вільне плавання» по країні, необхідно відпрацювати вожатим 9 тижнів в одному з літніх дитячих таборів.

Для участі в програмі студент повинен внести близько 1000 доларів. Ці гроші використовуються на покупку квитка, оформлення візи, медичної страховки, всі необхідні при оформленні документів збори і т. п. Під час роботи в таборі студент буде отримувати так звані кишенькові гроші, які повністю компенсують ці витрати.

В аеропорту міста, в який прилітають учасники програми, їх обов’язково зустрічають. На час роботи студенти забезпечуються проживанням та харчуванням. Особливо це важливо для тих, хто вперше їде в іншу країну і потрапляє в нову, незнайому обстановку.

Серед головних вимог до учасників програми Camp America: добре знання англійської мови, вік від 18 до 22 років, заявник повинен бути студентом денної форми навчання 1-3 курсів університету.

Реєстрація на участь у програмі проводиться до 1 березня 2019 року. Часу зареєструватися цілком достатньо.

Нагадаємо, раніше ми писали про складнощі отримання документів, які бажають іммігрувати в США. Середній час розгляду справ претендентів на переїзд за два роки збільшився майже вдвічі.

Згідно з соціологічним дослідженням центру Pew, 78 відсотків громадян США підтримують імміграцію людей з вищою освітою.