«З речами на вихід»: британці залишать Європарламент

Сполучене Королівство готується до прийдешнього «Брексіту» і вже «прощається» з основними європейськими інституціями. Так, депутати Європарламенту від Британії готуються назавжди покинути стіни законодавчих зборів.

На даний момент підтверджено, що кандидати від Великобританії не будуть брати участі у майбутніх виборах до Європейського парламенту, намічених на цей рік. Дану новину напередодні озвучили в Міністерстві у справах «Брексіта». Чиновники остаточно визначилися, що представники Сполученого Королівства не будуть боротися за місця в Європарламенті в травні, коли по всьому континенту пройдуть чергові вибори.

Читайте також: Уряд Великобританії готовий до «жорсткого» Brexit

Представники Британії впевнені, що вихід країни з ЄС остаточно відбудеться в березні цього року, через що участь у виборах буде недоцільною. Раніше з’являлася інформація, що британці планували боротися за місця в Європарламенті, але вона була остаточно спростована.

Нагадаємо, що вибори до парламенту ЄС відбудуться 23 – 26 травня. Громадяни Об’єднаної Європи повинні вибрати 705 депутатів.