Запорізький аеропорт активно нарощує пасажиропотік

У 2018 році аеропорт Запоріжжя демонстрував стабільне зростання пасажиропотоку, який склав понад 400 тисяч пасажирів.

Підсумки минулого року для трудового колективу транспортного підприємства виявилися відмінними. Кількість пасажирів, які користуються послугами співробітників аеропорту, за останні кілька років постійно збільшується.

Зростання досягнуто за рахунок відкриття нових регулярних міжнародних і внутрішніх рейсів, взаємовигідного співробітництва з вітчизняними і міжнародними авіакомпаніями. Також, завдяки тому, що останніми роками авіатранспорт стає все більш популярним серед українців.

Як повідомив на своїй сторінці в Facebook перший заступник міського голови Запоріжжя Сергій Мішок: «Подолано черговий важливий рубіж – 400 тисяч пасажирів в 2018 році. Це при тому, що в 2014 році цей показник був тільки 75 тисяч пасажирів на рік. Упевнений, що ми на правильному шляху, а після введення в експлуатацію нового терміналу збільшиться в рази не тільки пасажиропотік, а й комфорт пасажирів нашого аеропорту».

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про рекордний пасажиропотік аеропорту Харкова. Протягом 2018 року послугами транспортного підприємства скористалися 963 тисяч осіб.

Джерело: news.eurabota.ua

10.01.2019