Пасажиропотік аеропорту «Бориспіль» зростає з кожним місяцем

Значно зросли регулярні перевезення, що вплинуло на результат пасажиропотоку за лютий.

Міжнародний аеропорт «Бориспіль» вже не перший рік поспіль демонструє постійне зростання кількості пасажирів, які користуються послугами транспортного підприємства.

Для такого зростання існує ряд об’єктивних причин, які в кінцевому підсумку дозволяють зберігати тенденції збільшення пасажиропотоку протягом останніх кількох років.

Згідно з даними, наданими прес-службою транспортного підприємства, пасажиропотік аеропорту в лютому склав 793 тисячі осіб. Це число більше на 16 відсотків в порівнянні з торішнім лютим. Протягом двох місяців цього року кількість пасажирів, які скористалися послугами аеропорту, склала 1,69 мільйона чоловік, що на 15 відсотків більше, ніж в минулому році.

Відбулося істотне збільшення регулярних пасажирських перевезень – на 23 відсотки, при цьому, нерегулярні перевезення знизилися на 12 відсотків.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що протягом року кількість пасажирів львівського аеропорту зросла на рекордні 53 відсотки.

За підсумками січня-лютого угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air перевезла майже вдвічі більше пасажирів, ніж за два перших місяці минулого року.