Аеропорт Бориспіль перший у рейтингу ACI Europe

Міжнародний аеропорт Бориспіль за підсумками роботи за травень зайняв перше місце в рейтингу серед найбільших аеропортів Європи.

Международный аэропорт Борисполь

Вчора в прес-службі бориспільського аеропорту поінформували про те, що з числа всіх найбільших транспортних підприємств Європи за травень цього року, київський аеропорт виявився на лідируючій позиції.

В даному рейтингу порівнюються показники діяльності за місяць тих повітряних гаваней, пасажиропотік яких становить від 10 до 25 мільйонів осіб.

У травні кількість пасажирів, які були виконані працівниками бориспільського аеропорту збільшилася на 22,2%, випередивши всі найбільші транспортні підприємства Європи.

ACI Europe – Міжнародна рада аеропортів Європи, організація була заснована у 1991 році, об’єднує практично всі транспортні підприємства, які знаходяться в 45 європейських країнах.

У рейтинг ACI Europe за підсумками травня включені 229 аеропортів, які обслуговують абсолютна більшість пасажирів Європи.

Перший квартал цього року показав, що бориспільський аеропорт впевнено утримується серед п’яти кращих у рейтингу ACI Europe.

Джерело: www.eurabota.ua