Японську компанію зацікавив український ринок

З наближенням дати виходу Великобританії з Євросоюзу і невизначеності з угодою, люди почали не на жарт турбуватися, що можуть втратити доступ до елементарних товарів.

Чим ближче день виходу Великобританії зі складу ЄС, тим більше спостерігається занепокоєння серед пересічних громадян. Це видно по кількості продуктів, які скуповуються британцями про запас. Робляться запаси, розраховані на місяці. Жителі країни скуповують буквально все підряд – від продуктів до таблеток.

Найпопулярнішими серед простих британців є продукти, які можна зберігати протягом тривалого часу. Люди побоюються, що перехідний період Brexit може тривати дуже довго, що призведе до нестачі продуктів харчування і товарів першої необхідності.

Домогосподарка з Ліверпуля Ірен Хьюз боїться, що Brexit призведе до дефіциту, а тому щотижня закуповує продукти тривалого зберігання. «Готуюся. Постійно щось купую. І так буде до тих пір, поки ми остаточно не зрозуміємо, що чекає нас попереду», –ділиться побоюваннями Ірен.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що депутати парламенту Великобританії відхилили пропозиції уряду щодо подальших переговорів з керівництвом ЄС стосовно Brexit.

Якщо пропозиції Терези Мей за угодою не будуть підтримані, то варіанту «жорсткого» Brexit вже не уникнути.