Безвіз став доступний для українців зі ще однією країною

Скоро перебувати в Таїланді без візи можна буде протягом 30 днів. Для того, щоб ознайомитися з визначними пам’ятками країни, вистачає з лишком.

В Таїланд для українців, які мають досить чималі фінансові можливості, подорожувати і проводити свою відпустку стало набагато простіше. Влада Королівства Таїланд вирішила, що, починаючи з 14 квітня 2019 року, українські туристи зможуть подорожувати до країни без віз. Тепер, щоб в’їхати до країни, досить мати при собі закордонний паспорт. Це може бути ID-карта або паспорт старого зразка.

Однак є деякі обмеження. Знаходиться без візи в Таїланді можна не більш ніж 30 днів. Якщо цього терміну виявилося мало для відпочинку і захотілося його продовжити, то це можна буде зробити досить просто – звернутися в тайську міграційну службу. Але потрібно відзначити, що таким правом можна скористатися лише один раз.

Для тих українців, які планують більш тривале перебування з Таїланді, потрібно буде оформити візу.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що влада Єгипту вирішила підвищити рівень контролю і посилити перевірки в аеропортах за всіма, хто прибуває до країни.

Філіппінська влада пообіцяла повністю відкрити для туристів знаменитий острів Боракай. У минулому році він був закритий у зв’язку з екологічними проблемами.