Населення Росії планують збільшити за рахунок іммігрантів

Планом кардинального збільшення населення Росії передбачається, що серед основних країн-донорів буде Україна.

Керівництво Росії всерйоз взялось за вирішення демографічної кризи, яка спостерігається останніми роками. Для реалізації розроблених планів створені спеціальні державні структури. Головним завданням нових відомств буде організація і забезпечення переселення величезної кількості людей. Планується, що країнами, з яких будуть приїжджати нові жителі, стануть країни, які суміжні з Росією.

Перед новими державними структурами поставлено конкретне завдання – збільшити число громадян Росії на 5-10 мільйонів в найближчі п’ять років. В якості донорів розглядаються країни, де проживає велика кількість російськомовних громадян: Україна, Казахстан, Молдова і Узбекистан.

Для вирішення всіх питань, які пов’язані зі зміною в законодавстві країни, робота вже ведеться. Крім нової Концепції міграційної політики вже прийняті або перебувають в процесі прийняття закони, які пов’язані з вирішенням питань отримання іноземцями громадянства.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що за підсумками 2018 року майже сто тисяч наших співвітчизників оформили громадянство Росії.

Протягом минулого року кількість українських громадян, які вибирали Росію для переїзду на тимчасове або постійне місце проживання, зменшилася втричі.