Польський авіаперевізник LOT збільшує кількість рейсів на Україну

Хороша економічна ситуація між Україною і Польщею породила великий попит на транспортні послуги. Польський авіаперевізник LOT у зв’язку зі сформованою ситуацією запускає нові рейси в Запоріжжі і збільшує кількість рейсів до Києва.

Польский авиаперевозчик LOT фото

В останні роки на польському ринку праці відбулися значні зміни. З численної безробіття польська економіка перейшла до ситуації, коли практично всі сфери на ринку праці потребують працівників. Дуже часто працівники, які заповнюють прогалини на ринку праці в Польщі, приїздять з України.

У зв’язку з погіршенням економічної ситуації в Україні і зростаючим інтересом польських роботодавців до українських працівникам, попит на транспортні послуги з України в Польщу значно виріс. Згодом, за останній рік авіаперевізник LOT перевіз майже 400 000 пасажирів між країнами, а це означає збільшення на 51% в порівнянні з попередніми роками.

Вже з 2 липня цього року LOT почне курсувати між Варшавою і Запоріжжям – шість разів на тиждень. Крім того LOT збільшує частоту польотів між Варшавою і Києвом. З 2 серпня авіаперевізник буде робити 27 рейсів в тиждень.

Джерело: www.eurabota.ua