Українські туристи в Ізраїлі не пасуть задніх

За кількістю туристів, які вважають за краще подорожувати і відпочивати в Ізраїлі, Україна за підсумками минулого року знаходиться на шостому місці.

Лідирують за кількістю відпочиваючих в Ізраїлі американські громадяни. За підсумками минулого року їх побувало в країні 806 тисяч. З великим відривом від американців йдуть російські туристи, яких за 2018 рік приїхало до Ізраїлю 397 тисяч осіб.  

Також велика кількість відпочиваючих приїжджали з Франції (311 тисяч чоловік), Німеччини (228 тисяч чоловік), Великобританії (211 тисяч осіб).

Досить велика кількість туристів з України побувало в Ізраїлі в минулому році – 192 тисячі осіб. Дані опубліковані ізраїльським статистичним бюро.

Якщо зростання туристичного потоку з України до Ізраїлю і далі піде такими темпами, то через кілька років кількість українців, що віддають перевагу відпочинку в цій країні, може бути більше, ніж число туристів з Великобританії і Німеччини.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на пляжі курорту Бібіоне, який знаходиться в Північній Італії, буде заборонено курити. Заборона буде діяти по всьому узбережжю курорту, довжина якого становить 8 кілометрів.

Київ очолив рейтинг найдешевших туристичних міст Європейського континенту.