Якість життя в Ізраїлі покращилася

Протягом 10 років рівень і якість життя в Ізраїлі помітно покращилися.

Центральне статистичне бюро Ізраїлю опублікувало підсумки великого дослідження по вивченню рівня і якості життя в країні. Так званий Індекс якості життя визначається по 70 різним об’єктивним і суб’єктивним параметрам.

Параметри діляться на категорії: зайнятість, безпека, здоров’я, житло, освіта, добробут, екологія, рівень життя, дозвілля, наука і техніка. Згідно з результатами дослідження, рівно в половини параметрів протягом попереднього року показники покращилися, в 10 погіршилися, в інших – не змінилися.

Серед позитивних тенденцій – покращення житлових умов, зростання рівня зайнятості, збільшення оплати праці, зростання тривалості життя.

Показники Індексу якості життя цікаві не тільки громадянам Ізраїлю, але і нашим співвітчизникам, які планують найближчим часом працевлаштуватися в цій країні або поїхати в якості туристів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що влада Тель-Авіва підняли податок для власників квартир, які вони здають іноземним туристам за допомогою популярного онлайн-сервісу Airbnb.

У літньому сезоні 2019 року авіакомпанія Ryanair буде виконувати регулярні рейси з України до Ізраїлю.