Україна взяла участь у великій туристичній виставці в Берліні

Туристичний потенціал України був представлений на Берлінській міжнародній туристичній виставці ITB-2019.

Українська туристична галузь, звичайно, поки не може конкурувати по кількості туристів і розвиненості інфраструктури з потужними туристичними галузями європейських країн. Однак наша країна має величезний потенціал для подальшого розвитку цього перспективного сектора економіки. Досить тільки зацікавити інвесторів, щоб вони захотіли вкладати гроші в розвиток туристичної інфраструктури, наприклад, Карпатського регіону та курортних зон Одеської області, і цей сектор може вже через кілька років приносити величезні доходи до державного бюджету.

Тому туристичні можливості України необхідно представляти на спеціалізованих виставках, тим більше, на профільній виставці, яка проходила минулого тижня в столиці Німеччини – Берліні.

В рамках презентації під назвою «NewEuropeanDestination-Ukraine» керівники туристичних галузей Києва, Львова, Одеси, Харкова, Дніпра, а також найбільших українських туроператорів розповіли учасникам виставки про те, чому міжнародним туристам варто відвідати Україну. В ході презентації акцент був зроблений на доступності цін і широкому асортименті екскурсій, культурних, оздоровчих і гастрономічних програм, можливостей індивідуального і сімейного відпочинку.

Також було відзначено, що значному збільшенню кількості іноземних туристів, що приїжджають до України, сприяє кількість нових авіамаршрутів з українських аеропортів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Київ очолив рейтинг найдешевших туристичних міст Європи.

Найкраще місто Європи для відпочинку було визначено туристами і експертами туристичної галузі. Ним став Будапешт – столиця Угорщини.