Програма уряду Канади виявилася вдалою

Канадська імміграційна влада вирішила продовжити дію пілотної програми Open Work Permit.

Головне завдання програми полягає в тому, щоб подружжя, партнери громадян або постійних резидентів Канади мали можливість продовжувати працювати, поки їхні заявки на переїзд до країни розглядаються.

Таким чином, програма буде працювати ще до кінця липня 2020 року. Протягом дії Open Work Permit вона вже продовжується вчетверте. Не виключено, що це може статися і в майбутньому.

Однією з умов участі в цій імміграційній програмі є наявність у кандидата легального тимчасового статусу туриста, студента або працівника. Претендент обов’язково повинен проживати за тією ж адресою, що і спонсор.

Ті, хто хоче отримати дозвіл на роботу через програму Open Work Permit, можуть одночасно оформляти заявку із заявкою на спонсорство і на постійне проживання.

Федеральний уряд Канади оприлюднив заяву, в якій підкреслюється важливість возз’єднання сімей, що сприяє поліпшенню інтеграції. Заявники після продовження проекту «зможуть працювати, щоб забезпечувати свої сім’ї, поки проходить обробка їх заявок на постійне проживання».

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що оплата праці в канадській провінції Квебек в 2019 році буде більша, ніж прогнозувалося.

Система охорони здоров’я Нью-Брансвіка може перестати нормально функціонувати, оскільки в місцевих лікарнях все більше відчувається брак медичних працівників.